Over Ons

Huurwoningenland is een uniek concept ontwikkeld door een combinatie van gespecialiseerde vastgoedspecialisten en IT-ers.

De vastgoedspecialisten zorgen voor de juridische- en productkennis met betrekking tot de woningen en de IT-ers zorgen voor het innovatieve platform en de unieke zoektechnologie die aan het concept ten grondslag ligt.

Particuliere verhuurders en makelaars voegen huurwoningen aan onze site toe. Daarnaast gebruiken wij een unieke zoektechnologie om huurwoningen online te vinden. Door deze combinatie kunnen wij je het beste en meest diverse huuraanbod van Nederland bieden.

Onze unieke zoektechnologie zoekt iedere nacht speciaal voor jou naar de nieuwste huurwoningen die makelaars op hun website plaatsen. Zie het maar als een Google, maar dan speciaal voor huurwoningen. Let op: alhoewel wij ons uiterste best doen om onze zoektechnologie up2date te houden, kan het voorkomen dat een bepaald huis al is verhuurd. Als makelaars de huurwoningen die al verhuurd zijn niet verwijderen, dan staan ze er bij ons natuurlijk ook nog steeds op. Met trots presenteren wij Huurwoningenland, hét platform dat huurders en verhuurders samenbrengt.

Lees meer in onze veelgestelde vragen sectie: Veelgestelde vragen sectie